VİZYONUMUZ :

• * Emlak müşavirliği yasasının çıkmasını sağlamak
  • * Demokratik karar süreçlerinde onlar adına etkin bir şekilde rol almak ve haklarını korumak,
  • * Emlakçılık anlayışını ve kalite standartlarını sürekli geliştirerek, Emlak sektörünün gelişmesini sağlamak.
  • * Uygun ve gerekli her ortamda /oluşumda nitelikli olarak üyelerini temsil görevini yerine getirmek,
  • * Emlakçılarımızın yatırımcılarına doğru mülklere yönlendirmek
  • * Yaşam ve çalışma alanlarında, ihtiyaç duyulan her konuda şeffaf, güvenilir, hukuka uygun, kurumsal ve müşteri odaklı Profesyonel nitelikte, müşteriye duyarlı emlakçılık anlayışının gelişmesini sağlamaktır.

MİSYONUMUZ :

• * Kurumsallık anlayışı çerçevesinde “Esnaf ve Sanatkarlar” için;
  • * Uygun ve gerekli her ortamda /oluşumda nitelikli olarak  temsil görevini yerine getirmek,
  • İş ve çalışma koşullarının iyileştirilmesine ve geliştirilmesine katkı sağlamak,
  • * Evrensel ahlak değerleri ve iyi iş yapma anlayışı ile oluşturulan Ahilik geleneğini yaşatmalarına, Antalya ile Ülke ekonomisine ve insanlığa katkılarının artarak devam etmesine öncülük etmektir.
Hakkımızda ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI HAKKIMIZDA ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI - İSMAİL ÇAĞLAR - www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com,www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com, ANTALYA, EMLAKÇILAR, OTO GALERİCİLERİ, VE, İŞ TAKİPÇİLERİ, MESLEK, ESNAF, ODA, İSMAİL ÇAĞLAR, HAKKIMIZDA ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI - İSMAİL ÇAĞLAR - www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com, ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI HAKKIMIZDA, İSMAİL ÇAĞLAR