ODAMIZDAN HABERLER
KALİTE POLİTİKAMIZ

ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLERİ ODASI

• * Üyelerimize ve vatandaşlarımıza; “memnuniyet odaklı” hizmet sunmak,
  • * Tecrübesi, güvenirliliği, hizmet kalitesi ve kalitedeki devamlılık prensibiyle üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini analiz ederek faydalı çözümler üretmek,
  • * Üyelerimizin sektörel yenilikler karşısında sürekli iyileşmesine ve gelişmesine katkı sağlamak,
  • * Kurumsal iletişimi ilke edinmek,
  •
  • * Yasal mevzuatı yorumlamak ve güncel süreçlerle ilişkilendirerek uygun hizmet yeterliliği konusunda yasal değişikliklerde teklif sunmak,
  • * Kayıt işlemlerinde çözüm odaklı süreçler planlamak,
  • * Emlakçı üyelerimize yönelik iyileştirmeler yapmak ve kamu oyunda farkındalık yaratmaktır...
ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI - İSMAİL ÇAĞLAR - www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com KALİTE POLİTİKAMIZ ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI - İSMAİL ÇAĞLAR - www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com,ANTALYA,EMLAKÇILAR,OTO,GALERİCİLER,VE,İŞ,TAKİPÇİLERİ,ODASI, *,Üyelerimize,ve,vatandaşlarımıza;,“memnuniyet,odaklı”,hizmet,sunmak, *,Tecrübesi,güvenirliliği,hizmet,kalitesi,ve,kalitedeki,devamlılık,prensibiyle,üyelerimizin,ihtiyaçlarını,ve,beklentilerini,analiz,ederek,faydalı,çözümler,ür ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI - İSMAİL ÇAĞLAR - www.antalyaemlakcilarotogalericilerodasi.com ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLERİ ODASI * Üyelerimize ve vatandaşlarımıza; “memnuniyet odaklı” hizmet sunmak * Tecrübesi güvenirliliği hizmet kalitesi ve kalitedeki devamlılık prensibiyle üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini analiz ederek faydalı çözümler ür